Parchet Stratificat

Parchet triplustratificat – cea mai bună ofertă din piata
Reimprospatarea și decorarea locuinței pe placul dumneavoastră este extrem de importanta pentru confortul și starea de bine de acasă.

O parte însemnată din acest proces este reprezentată de alegerea parchetului triplustratificat și nuanta acestuia. Punem mare preț pe satisfacția clienților noștri, așa că oferim o selecție bogată de parchet triplustratificat, la un preț avantajos.

Aspectul parchet stratificat face parte din imaginea completă a unei încăperi și este indicat ca acesta să fie ales luand in considerare stilul de design interior și de cum vă doriți să arate rezultatul final.

Trebuie să știți că puteți decora chiar și în stil rustic obtinand efectul dorit prin intermediul parchet stratificat.

Ce este parchetul stratificat?

Parchetul triplustratificat este compus din mai multe straturi de lemn natural suprapuse, presate și lipite între ele, cu fibrele lemnoase dispuse la unghi de 90 de grade unele față de celelalte, fapt ce îi oferă o foarte bună stabilitate dimensională.

Stratul superior este facut din lemn de esență nobilă, iar finisajul poate fi lucios, uleiat sau mat. Stratul median stabilizează placa și este în proporție de 100% dintr-un lemn rășinos. Ca strat de închidere se folosește un furnir din aceleași specii de lemn.

Plăcile de parchet triplustratificat sunt lăcuite sau uleiate în fabrică și sunt livrate gata pentru a fi montate. Parchetul stratificat este fabricat atât din specii de lemn tradiționale, cum este stejarul sau frasinul cât și din esențe exotice de lemn precum Merbau, Jatoba, Teak, Kempas, sau Mahon African

Invelisurile din care este compus ii confera o stabilitate mult mai mare, in comparatie cu alte tipuri de parchet, fiind potrivit pentru incalzirea prin pardoseala pe apa sau electrica. Stratul superior al parchetului stratificat este cel de uzura si are grosimi diferite.

Producatori

Parchet triplustratificat este prezent pe piata intr-o varietate de modele, din care puteti alege cu incredere.

In piata exista furnizori precum parchet triplustratificat TARKETT, parchet stratificat EUROWOOD , parchet triplu stratificat BARLINEK, parchet stratificat KARELIA si multi altii, stiuti pentru calitatea produselor.

Modelele de parchet dublu stratificat si de parchet triplustratificat sunt disponibile online, unde comanda se poate procesa rapid.

Transportul se face intr-un termen scurt in toata tara, pentru a va usura cat mai mult pocesul de amenajare interioara cu parchet triplustratificat!

Durata in timp si avantajele montarii parchet triplustratificat
Un parchet triplustratificat are o durata de utilizare indelungata si reprezinta o investitie importanta.

Pentru a va decide asupra celor mai bune modalitati de amenajare interioara, trebuie sa tineti cont de aspect, design, de rezistenta, de tipul lemnului si de usurinta intretinerii si curatarii acestuia.

Astfel, in oferta magazinului nostru veti descoperi o gama variata de parchet stratificat, produs din lemn natural precum stejar, fag sau nuc.

Avantaje

Toate acestea prezinta multe avantaje, printre care parchet stratificat cu aspect natural sau parchet triplustratificat cu rezistenta sporita, datorita grosimii lemnului, alegeti sa prelungiti aceste caracteristici prin intermediul intretinerii adecvate.

Aspectul natural al suprafetei de parchet triplustratificat ofera oricarei case un aer primitor si un aspect estetic elegant!

Raport calitate pret foarte bun pentru parchet triplustratificat
Parchetul stratificat are o serie de avantaje precum: rezistenta, durabilitate, ofera un design elegant si rafinat. Pentru orice nevoi si preferinte, magazinul nostru dispune de diferite tipuri de lemn si nuante ale parchet triplustratificat. Daca va doriti parchet triplustratificat, trebuie sa stiti nu doar tipul lemnului si culoarea, pentru ca la noi veti gasi atat parchet stejar alb, cat si grosimea potrivita pentru parchet stratificat, destinata apartamentului dumneavoastra.

Montaj corect parchet stratificat

Pentru un montaj corect parchet stratificat este important faptul ca trebuie:

1. Masurati planeitatea sapei, putem avea perceptia ca turnand o sapa autonivelanta, aceasta se “autoniveleaza” singura, fapt ce nu-i corect.
2. Turnarea sapei trebuie facuta corect, sa fie bine intinsa pe toata suprafata. Pentru a intinde corect o sapa autonivelanta, montatorul trebuie sa aiba acces in permanenta pe toata suprafata, sa dispuna de saboti cu cuie pentru a nu afecta sapa turnata. Dupa ce se intinde, trebuie eliminat aerul in exces din sapa cu ajutorul unui debulator
3. Inainte de montaj parchet triplustratificat, suprafata trebuie bine aspirata, chiar slefuita, pentru a indeparta impuritatile si foarte bine amorsata. De cele mai multe ori aceasta indicatie este omisa.
4. Inainte de montajul efectiv al parchetului triplustratificat, trebuie luata umiditatea reziduala din aer si sapa. Cea a aerului ar trebui sa fie intre 40 – 60 %, iar cea din sapa sa nu depaseasca 2%. Umiditatea se masoara cu ajutorul unui higrometru.
5. Daca umiditatea din sapa este mai mare de 2%, trebuie aplicata obligatoriu o bariera de vapori.
6. Dupa amorsare se trece la intinderea adezivului in cazul montaj parchet triplustratificat prin lipire. Adezivul trebuie aplicat cu o spatula care sa lase un strat consistent, de aprox. 5 mm pe toata suprafata.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru orice intrebare.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.