Plinta Parchet

Afișez 1 - 60 din 356 de rezultate

Plinte Parchet si accesorii montaj plinte

Iti oferim o gama vasta de Plinte Parchet si accesorii asortata pentru orice tip de parchet. Plaseaza comanda online si scapa de grija mersului in magazin. Dupa ce ai inregistrat comanda, iti transportam produsele in conditii optime, oriunde in tara, prin transportator specializat.

O plinta pentru parchet se foloseste pentru acoperirea rostului de dilatare dintre parchet si perete, precum si pentru a masca firele din incapere. Se poate folosi atunci cand reimprospatezi sau schimbi parchetul, ori cand iti doresti sa dai un alt aspect unui spatiu.

Rolul plintelor pentru parchet

Plintele albe sau alte nuante, protejează peretele la partea inferioară de zgarieturi și de umezeală. Atunci când se aspiră sau se curata cu mopul parchetul, plintele opresc acumularea mizeriei în rostul de dilatare. In functie de tipul de pardoseala puteti opta pentru plinte decorative din duropolimer, plinta PVC canal cablu, plinte aluminiu, plinte din lemn stratificat sau din mdf.

Plinte si accesorii plinta la cele mai bune preturi

Găsiți la noi plinta si accesorii plinta pentru un montaj corespunzător la cele mai bune preturi. Calitatea produselor comercializate este una de top indiferent de nivelul de preț.

Specialiștii noștri aleg cu mare atenție orice model care intra la vânzare și selectează doar produse ce corespund celor mai înalte standarde internaționale.

Cum montez plinta bine si repede?

Exista trei moduri de montare a plintelor:

instalarea cu holsuruburi

– pentru plintele care au canal exterior ce acopera capul surubului cu rolul de a nu se vedea;

lipirea cu silicon

– necesar pentru montarea plintelor direct de perete;

sistem de tip click

– se monteaza pe perete cu ajutorul holsuruburilor, dupa care plinta se fixeaza cu usurinta de suport.

Daca esti in cautare de plinte ieftine pentru parchet, la noi gasesti numeroase modele premium la preturi bune. Astfel, poti selecta plinta pentru parchet PVC, plinta pentru parchet laminat, plinta de trecere, plinta duopolimer, plinta gresie, plinta alba sau plinta mdf inalta.

Plinte parchet albe din lemn si alte culori pentru parchet triplu stratificat si laminat

Instalare plintei pentru parchet și a accesoriilor este o etapă importantă in designul casei. Este important să conștientizăm că o podea frumoasa necesită și plinta pe măsură. In comparație cu piesele de mobilier și decorațiuni, plintele pot fi înlocuite ulterior cu mai multă bataie de cap. De aceea trebuie privite cu seriozitate și alese cu grija. Plinta alb lucios decorativa pentru parchet ajută foarte mult și în procesul de întreținere a acestuia.

Plinta Parchet Din Lemn: Creaza-ţi Interiorul

Plinta parchet din lemn este cel mai bun finisaj pentru parchet. Este extrem de functională si stabilă dimensional. Gama noastra contine plinte in multe modele si nuante, inclusiv furniruite natural, vopsite in alb sau infoliate. Plinta din lemn este disponibila intr-o gamă larga de profile si inăltimi, ceea ce uşureaza finisarea aranjamentelor in diferite stiluri. Merită menţionat ca plinta din lemn este usor de instalat.

Plinta parchet mdf: Frumoasa Si Functională Multi Ani La Rand

Plinta parchet mdf este foarte apreciată pentru calitatea sa. Este realizată in intregime din lemn natural, care garantează rezistenţa foarte buna. Fiecare plintă parchet furniruita este finisata cu un strat de lemn natural, ales cu grija, de o anumită culoare. Este fixată permanent cu ajutorul unui adeziv aplicat la cald. Mai mult de atât, incă din stadiul de producţie, plinta din lemn este protejată împotriva murdăriei cu un strat aditional de lac.

Toate plinte din lemn au două caneluri in partea de jos, care sunt utilizate pentru a le monta in perete cu ajutorul clipsurilor de fixare. Prin aceste caneluri este spatiu suficient pentru a ascunde un cablu electric. Datorită acestui lucru, plinta parchet este chiar mai functională.

Merită Sa Acordati Atenţie Si Alegerii Plintelor Albe De Parchet. Cum Alegeţi Plinta Parchet Din Lemn?

In general, plinta parchet din lemn se raporteaza la culoarea podelei. Arhitecții, totusi, remarca tot mai des personalitatea unei camere utilizand plinta parchet alba. Astfel, designul interior devine cu adevarat impresionant. O plintă alba parchet este un cadru perfect pentru parchet triplustratificat sau parchet laminat si face remarcata trecerea de la podea la perete. Plintă înalta alba este si ea la mare cautare.

Cele Mai Cunoscute Categorii De Plinta Parchet Lemn:

  • Plinta Wenge
  • Plintă Parchet Lemn Stejar
  • Plintă Fag
  • Plintă Parchet Albă
  • Plinta Inaltă
  • Plinta Parchet Lată
  • Plinta 100% Lemn

Pentru orice detaliu tehnic specialiștii noștri îți stau la dispoziție, nu ezita sa ne întrebi orice despre plinte!

Scroll to Top